Sharri Lux është kompani private e cila merret me prodhimin e pajisjeve shtëpiake nga druri dhe plastika. Jemi të përqendruar në konstruktimin (prodhimin) e kuzhinave të llojeve të ndryshme, mirëpo ofrojmë për ju edhe një sërë prodhimesh që janë mese të domosdoshme për shtëpinë tuaj si:

  • Dyer dhe Dritare,
  • Shkallë klasike dhe ovale (rrethore),
  • Kuzhina,
  • Laminat me nuanca të ndryshme,
  • Roleta, etj